Sunday, September 25, 2011
Fall salad
There is nothing easier than making this delicious fall salad, you don't need a lot of components and all of them are good for your body. I use may for the kick of taste but many people would probably prefer olive oil. The recipe is simple - all you need is
1 can of dark red kidney beans, about 50gr of ham (whatever you like), 1 bell pepper (red or yellow) and 1 tomato.
All you have to do is chop ingrediets in little cubes and layer them in the following order: beans, ham, tomato, pepper. Use little bit of may or olive oil between the layers and here you go. Mix it up before you serve..) It's a lifesaver when guests are coming and you have to come up with something fast!
* * *
Нет ничего проще, чем приготовить этот легкий осенний салат. Он яркий, воздушный, мгновенно создает волшебное настроение, правда, также быстро салат и улетучивается, так как долго в холодильнике он не задерживается!..) Для рецепта вам понадобятся:
1 консервированная банка красной фасоли, ветчина - 50 гр (любой сорт, какой вам по вкусу), 1 сладкий болгарский перец, красный или желтый, и 1 помидор.
Все ингредиенты нарезать кубиками, смазать каждый слой майонезом , можно оливковым маслом, перед подачей - перемешать! Все - салат готов! Легко и просто!
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment